skip to Main Content

Ansøg om bibliotek

Hvem kan ansøge?
Læs for Livet donerer skræddersyede biblioteker til institutioner med børn og unge, der har svære livsvilkår, og hvor de har støtte af fagpersoner. Vi prioriterer allerførst døgninstitutioner, såsom børnehjem, ungdomspensioner, opholdssteder og behandlingshjem, men støtter også dagtilbud for samme målgruppe.

Løbende ansøgning.

Hvordan foregår det

1 // Ansøg om bibliotek

Alle institutioner, der arbejder med børn og unge med svære livsvilkår, kan ansøge nederst på siden her. Modtager I et bibliotek, aftaler vi et forløb og et besøg, hvor vi kan se institutionen, snakke med jer og stedets børn og unge

Bogkasse – donér bøger

2 // Modtag bibliotek

Efter vi har været på besøg, sammensætter vi jeres kommende bibliotek. Her går vi ud fra jeres specifikke ønsker og bruger også vores faglighed til at tilføje bøger, så der er variation i fx genrer og sværhedsgrader. Biblioteket kommer derfor til at være særligt tilpasset jeres behov. Derefter pakker vi bøgerne og sender dem afsted.

Bøger – bibliotek

3 // Få vedligeholdt biblioteket

Vi ved, at bøger bliver slidt, forsvinder, og at der kan komme nye børn og unge til med nye interesser og læseønsker. Derfor kan I skrive efter opfølgningspakker, så biblioteket altid er relevant.

Ansøg

Ved at klikke på “Ansøg om bibliotek” kan I nemt udfylde skemaet og sende det til os. Så vender vi tilbage med yderligere information hurtigst muligt. Har I spørgsmål, kan I kontakte os.

Jeg gad godt, at der var lette bøger, der var spændende.

Modtager, 15 år

Back To Top