skip to Main Content

Bliv medlem hos os

Som medlem hos Læs for Livet er du med til at skabe social forandring. Så kan du hjælpe med at sikre, at børn og unge med svære livsvilkår får gode oplevelser og bedre livschancer.

Tilmeld dig

Som privatperson koster det 250 kr. om året at være medlem hos Læs for Livet. Så er du med at støtte børn og unge med svære livsvilkår og det arbejde, vi gør, for at få mere fokus på læring på institutionerne.

Når du tilmelder dig, får du en velkomstpakke med bogmærker, postkort og et særdesignet digitalt mærke, du kan bruge, som du lyster, fx som mailsignatur. Du modtager også vores nyhedsbrev og får invitationer til særlige Læs for Livet-begivenheder. Vær med!

I henhold til EU’s persondatalov opbevares alle angivne kontaktoplysninger i et sikret system. Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at sende nyhedsbreve og invitationer samt dine navne- og adresseoplysninger til at sende velkomstpakken.

Støttemedlemskab for virksomheder

Vil I som virksomhed gerne støtte udsatte børn og unges læring, så kontakt os. Med medlemskabet følger et særdesignet badge til jeres hjemmeside, som fortæller, at I støtter Læs for Livet. Det kan også trykkes på fx firmakonvolutter m.m. eller blive brugt i en mailsignatur. Oveni får I en smuk plakat, skabt til formålet: Med den rammet ind og hængt på væggen kan I vise både medarbejdere og kunder, at I støtter Læs for Livet. Hvis du gerne vil vide mere, så kontakt os. Eller klik herunder, så ringer vi eller skriver, alt efter ønske.

Priser

1-9 medarbejdere 2.500 kr. /år
10-50 medarbejdere 5.000 kr. /år
50+ medarbejdere 15.000 kr. /år

Hvis kærligheden er en illusion, så til helvede med virkeligheden.

Elsa Gress

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i udgivelser af artikler, foredrag, nyheder og meget mere fra Læs for Livet.

    Back To Top