Bliv medlem hos os

Som medlem hos Læs for Livet er du med til at skabe social forandring og at sikre, at vi kan fortsætte med at give udsatte børn og unge gode oplevelser og bedre livschancer.

image-asset

Tilmeld dig

Som privatperson koster det 250 kr. om året at være medlem hos Læs for Livet. Så er du med at støtte udsatte børn og unges læsning og det arbejde, vi gør, for at få mere fokus på læring på institutionerne.

Når du tilmelder dig, får du en velkomstpakke med bogmærker, postkort og et særdesignet digitalt mærke, du kan bruge, som du lyster, fx som mailsignatur. Du modtager også vores nyhedsbrev og får invitationer til særlige Læs for Livet-begivenheder. Vær med!
I henhold til EU’s persondatalov opbevares alle angivne kontaktoplysninger i et sikret system. Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at sende nyhedsbreve og invitationer samt dine navne- og adresseoplysninger til at sende velkomstpakken.
image-asset

Støttemedlemskab for virksomheder

Vil I som virksomhed gerne støtte udsatte børn og unges læring, så kontakt os. Med medlemskabet følger et særdesignet badge til jeres hjemmeside, som fortæller, at I støtter Læs for Livet. Det kan også trykkes på fx firmakonvolutter m.m. eller blive brugt i en mailsignatur. Oveni får I en smuk plakat, skabt til formålet: Med den rammet ind og hængt på væggen kan I vise både medarbejdere og kunder, at I støtter Læs for Livet. Hvis du gerne vil vide mere, så kontakt os. Eller klik herunder, så ringer vi eller skriver, alt efter ønske.

Priser:

Hvis kærligheden er en illusion, så til helvede med virkeligheden.

Elsa Gress