skip to Main Content

Støt udsatte børn og unges læselyst hos din boghandler

 

I dagene 24.-26. april kan boghandlernes kunder donere bøger til Læs For Livet. Vi samarbejder i en fælles mission: Det handler om i fællesskab at give udsatte børn og unge bedre odds for at få en uddannelse, om gode oplevelser, fantasi og at kunne drømme sig væk.


Er der ved at være godt fyldt op i bogreolen, og har du – eller dine børn – bøger, som er i god stand, men som I nok ikke kommer til at læse i igen? Så er chancen der nu for at sende bøgerne videre og lade dem være med til at skabe en helt ny fortælling.

 

 

Når bøgerne lander hos Læs for Livet efter indsamling, sorteres de og organiseres. Så bliver de samlet i helt skræddersyede biblioteker på 200-800 bøger, som foræres til institutioner for udsatte børn og unge. Vi besøger hvert enkelt institution og spørger børnene og de unge, hvad de ønsker sig at læse. Det er alt fra gys, kærlighed, om 2. verdenskrig, digte, om kodning eller om at leve med angst eller sorg. Læs for Livets opgave er at finde de rette bøger, så læsning også handler om at blive set og hørt – og at den bliver indre motiveret og ikke en sur pligt.

 

 

Bibliotekerne har allerede haft stor betydning for en lang række børn og unge, som har fundet glæde og inspiration i bøgerne og fået helt nye læsevaner.

 

 

For første gang engagerer boghandlere over hele landet sig nu i at støtte projektet.

 

 

” Boghandlerne og deres kunder elsker bøger og ved, hvor stor glæde, udfordring og inspiration, man kan hente i bøgernes verden”, siger Bo Dybkær, direktør i Boghandleren.

 

 

Vær med til at gøre en forskel for en gruppe børn og unge, der i den grad trænger til opbakning, inspiration og glæde.

 

 

Vær med til at gøre en forskel for en gruppe børn og unge, der i den grad trænger til opbakning, inspiration og glæde.

 

Back To Top